Cytat tygodnia

“Wszechświat to energia, która odpowiada na nasze oczekiwania.”

- James Redfield


Zapisz się do newslettera

Imię:
Email:

Kartki



Wyślij kartkę

Dowiedz się wszystkiego o Sobie

Podaj nam swoją datę urodzenia, swoje imię oraz płeć a powiemy Ci co Cię czeka w najbliższym roku, kto jest dla Ciebie idealnym partnerem
Data urodzenia
Kuchnia

Czerwone i zielone pesto

Autor gotujmy.pl, 11.11.2011

Zobacz jak samemu można przygotować pesto- do makaronów, smarowania kanapek i sałatek. Pesto czerwone i zielone. Łatwo i szybko! Sam robisz i wiesz co jesz! »

Krewetki marynowane w imbirze

Krewetki marynowane w imbirze

Autor gotujmy.pl, 04.11.2011

Delikatne mięso krewetek w połączeniu z imbirem, to nie tylko rozkosz dla zmysłów, ale równiez pożywne, lekkie i zdrowe danie. I co ważne- proste w przygotowaniu. »

Duchowa historia wegetarianizmu

Duchowa historia wegetarianizmu

Autor Wydawnictwo Illuminatio, 28.10.2011

Buddyści i hinduiści uważają, że za sprawą karmicznego prawa wszystkie powodowane przez ludzi krzywdy - wyrządzane zarówno zwierzętom, jak i ludziom - wracają w którymś momencie w przyszłości. »

Smaczek na kraba

Smaczek na kraba

Autor gotujmy.pl, 21.10.2011

Delikatny smak owoców morza w połączeniu z odpowiednimi składnikami tworzy wyśmienitą kompozycję. Dziś przepisy na sałatkę krabową z pieczarkami i makaron ryżowy z sosem chili i krabem. »

Rozgrzewamy się od środka

Rozgrzewamy się od środka

Autor gotujmy.pl, 14.10.2011

Jeśli chcesz łagodnie przejść w jesienno-wyziębiający czas, proponujemy zacząć od zadbania o odpowiednią dietę. Zupy kremy są syte i bardzo rozgrzewające. Dziś przepis na mus buraczkowy z jabłkiem. Zobacz też zbawinne właściwości buraka! »

Sezon na Dynie

Sezon na Dynie

Autor gotujmy.pl, 07.10.2011

Pomarańczowe, żółte, czerwone, okrągłe, koliste i owalne. Jest ich teraz pod dostatkiem. Wykorzystaj sezonowe skarby jesieni! Wypróbuj przepis na zupę o smaku tajskim i placuszki - z dyni oczywiście! »

Przygotowując się do zimy

Przygotowując się do zimy

Autor gotujmy.pl, 23.09.2011

Okres zimna zbliża się do nas wielkimi krokami. Chłodne poranki warto zaczynać od zdrowej, pożywnej i rozgrzewającej owsianki Pięciu Przemian. Dziś prezentujemy prosty przepis na specjal gruszkowo-daktylowy. »

Czas wzmacniania układu trawiennego

Czas wzmacniania układu trawiennego

Autor Anna Krasucka, 16.09.2011

Jak uzdrowić swój układ trawienny? Co i kiedy jeść by dostarczać organizmowi tego, czego potrzebuje o tej porze roku? Zobacz przepis na Polente - danie babiego lata. »

Jak zrobić carbonarę?

Jak zrobić carbonarę?

Autor gotujmy.pl, 09.09.2011

Sekretem tej potrawy jest prostota. Im bardziej próbujemy skomplikować carbonarę, tym gorszy otrzymujemy efekt. »

Na wszystko jest sposób!

Na wszystko jest sposób!

Autor gotujmy.pl, 02.09.2011

Papryki Ci u nas dostatek. Zobacz dwa sposoby na faszerowanie czerwonych łódeczek. Jeden na szybko, a drugi dla tych, którzy lubią eksperymentować w kuchni. Słowem- dla każdego coś dobrego! »

Nie bądź banan!

Nie bądź banan!

Autor Mistrz Kuchni edem, 26.08.2011

Dżemy bananowe - doskonałe dla amatorów tego owocu jak i dla tych, którym znudziły się klasyczne dżemy »

Twój horoskop

Baran
20.03-19.04
Byk
19.04-20.05
Bliźnięta
20.05-21.06
Rak
21.06-22.07
Lew
22.07-23.08
Panna
23.08-22.09
Waga
22.09-23.10
Skorpion
23.10-22.11
Strzelec
22.11-21.12
Koziorożec
21.12-20.01
Wodnik
20.01-18.02
Ryby
18.02-20.03

Ezoter na telefonie

Ezoter poleca artykuł

Boski kompas

Bóg istnieje! I zawsze Ci pomoże. Poznaj wzruszające opowieści, ukazujące niezwykłą siłę obecną w tak zwanym Systemie Pozycjonowania Boga. Możesz ów system wykorzystywać na swój własny sposób, przybliżając się do Boga i osiągając spełnienie we wszystkim, co robisz! »


Najczęściej czytane

Najnowsze komentarze

Nasz ekspert

Prognoza na luty 2017

Półkrzyż znaków kardynalnych, latawiec, zaćmienia Słońca i Księżyca, inauguracja Trumpa. Co nas zatem czeka w lutym? O tym pisze nasz astrolog Piotr Gibaszewski w swojej prognozie na luty 2017.
więcej »